Beursinformatie

Wat is de Beautyspot.nl live edition?

De Beautyspot.nl live edition is de beurs voor beautyprofessionals die geen ontwikkelingen en nieuwtjes willen missen en altijd bezig zijn met zichzelf verbeteren en het leren van nieuwe dingen. Tussen zaterdag 10 september en maandag 12 september komen zij hiervoor naar Utrecht. Daar bieden wij onder meer de laatste en meest innovatieve ontwikkelingen, inspirerende professionals, nieuwe ideeën en trends.

September is de maand om inkopen te doen. Dan kies je je nieuwe assortiment en vul je je voorraden aan. De najaarseditie van de beautybeurs is dan ook een aantrekkelijke combinatie van 'shop till you drop en upgrade your skills'. 


Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de beautybeurs? Volg ons dan op Facebook.

 

Beautyspot.nl live edition - beursinformatie

 

Ga jij voor Naughty of Nice? Beautyspot.nl live edition - Naughty of Nice

Op de Beautyspot.nl live edition hebben we allerlei lekkere hapjes en snacks. Zo hou je het de hele dag vol tijdens je bezoek aan onder meer de Topic Theaters en de Feestdagenparade. Je kan kiezen tussen ‘Naughty’ of ‘Nice’, oftewel ga jij voor zondig of voor een gezonde lunch of snack?  

Beautyspot.nl live edition - Naughty of Nice


Het Naughty-menu (kost €8,25) bestaat uit; friet met saus, een broodje kroket of frikandel en een drankje. En het Nice-menu (kost €9,75) bestaat uit; een sapje, een kleine salade en een belegd broodje of een healthy sandwich. Waar ga jij voor?