nieuws najaar 2016

 • wow-brow

  Mikos Wow brow

  10 september, 2016
  Wow-brows maken van elke look een eye-catcher. Zij vormen het gezicht, geven dtructuur en weerspiegelen elke stijkl. Volle wenbrauwen zijn trendy, maar moet ook regelmatig in vorm worden gebracht. 

  Lees meer >>

 • Anbos

  Anbos - Wkkgz

  10 september, 2016
  De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom is wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt. De zorg moet veilig, doeltreffend en doelmatig zijn, tijdig worden verleend en zijn afgestemd op de reële behoefte van de cliënt. Maar wat moet er gebeuren als iemand een klacht in de zorg heeft? Dit staat allemaal vermeld in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Een wet die per 1 januari 2017 volledig van kracht zal zijn.

  Lees meer >>

 • Revolutie door de lancereing van r-Retinoate, een nieuw type vitamine A

  8 september, 2016
  Eindelijk, de ongelofelijke resultaten van retinol zonder de vervelende irritatie. Na 8 jaar onderzoek kondigt Medik8 de aanstaande lancering aan van r-Retinoate, een nieuw type vitamine A.

  Lees meer >>

 • Beautyspot-Longevity

  Transformage approved by Longevity

  6 september, 2016
  Transformage® is een anti-aging massagetechniek voor het gezicht, hals en decolleté. Longevity een manier om vitaal ouder te worden. Samen maken zij zich sterk voor een concreet, laagdrempelig en wetenschappelijk verantwoord product. 

  Lees meer >>

 • CCO Nail Ge zoekt wederverkopers

  6 september, 2016
  Wij zijn momenteel op zoek naar wederverkopers in verschillende regio's.

  Lees meer >>

 • 7ewa'S presents Italian Silver Idea

  5 september, 2016
  7ewa'S is coming to Utrecht with new products signed Italian Silver Idea!

  Lees meer >>

 • MKB congres

  Save the date: 27 oktober | Samenwerking Beautyspot.nl en MKB Ondernemers Congres

  5 september, 2016
  In de professionele beautybranche is de afgelopen jaren veel veranderd. En ook de toekomst is onzeker. Worden sommige salonmerken binnenkort ook via de drogisterij of parfumerie verkocht? Of zelfs internet? En hoe behoud jij je marge dan? 

  Lees meer >>

 • Trainingen

  31 augustus, 2016
  Opzoek naar een ervaren telefoniste. Meer dan 15 jaar ervaring

  Lees meer >>

 • BEAUTY IS FOR EVERYONE

  31 augustus, 2016
  Holland Beauty Company is importeur, distributeur van 9 merken beautytools vanuit de gehele wereld. Wij testen de apparaten optimaal op werking, verwachtingspatroon, kwaliteit, veiligheid, materiaalkeuze en gebruiksvriendelijkheid.

  Lees meer >>

 • Top 9 redenen voor online boeken via de website van jouw salon

  31 augustus, 2016
  We houden ervan als dingen voor ons makkelijk gemaakt zijn. Daarom boeken we een hotel, huren we een auto of kopen we een laptop tegenwoordig gewoon online. Dus... is het op jouw eigen website voor klanten al mogelijk om zelf een afspraak te plannen?

  Lees meer >>

RSS