Route & Contact

Je komt naar de Beautyspot.nl live edition? Hier vind je meer informatie over de bereikbaarheid. 


Openbaar Vervoer

Jaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat.

» Plan hier je reis met openbaar vervoer  


Route & parkeren

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. 


Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt € 3,50 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 14,00 per dag. Voor vertrek reken je af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. Je kan ook met je creditcard parkeren. Dit doe je heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein je creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. 


Voorafgaand aan je bezoek aan Jaarbeurs kun je ook online alvast een parkeerplaats reserveren. Een dagkaart kost dan € 13,00. Het is dit jaar ook mogelijk om een combiticket te kopen; een toegangskaart en een parkeerticket in een.


Heb je een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kun je op alle parkeerterreinen gratis parkeren. Bij de terugreis kun je je melden aan de intercom, je wordt dan verder geholpen. 

Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.

Park & Ride

Utrecht kent vier Park + Ride locaties. Je kan je auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kun je jouw auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen.
» Ga naar de website van Park & Ride in Utrecht

P + R Westraven

Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar ‘Westraven’
Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht 

P + R Papendorp
Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar ‘Papendorp’ 
Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht 

P + R Muziektheater
Via A2 - afslag 7 en volg de bewegwijzering naar ‘Muziektheater’ 

P + R De Uithof
Ten oosten van de stad. Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar 'P+R De Uithof'.
Adres voor navigatiesysteem auto: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.

Contact

Beautyspot.nl trade edition is in (en wordt georganiseerd door) de Jaarbeurs in Utrecht. Wanneer je na het bezoeken van deze website nog vragen hebt, kun je ons natuurlijk bellen of e-mailen.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens beursdagen kun je ons uiteraard ook in het weekend op dezelfde tijden bereiken.

Jaarbeurs | Utrecht
T | 030 - 295 59 11
E | info@jaarbeurs.nl